Meistä

Synnyimme tarpeesta vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja antaa alustan niille, jotka siihen haluavat vaikuttaa positiivisesti kanssamme.

Tarinamme

Perustimme NGS:n, jotta mahdollisimman moni yritys voi toimintansa ja kasvunsa kautta vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme. Yrityksemme syntyi arvostuksesta luontoon, ja tehtävänämme on torjua ilmastonmuutosta konkreettisilla toimenpiteillä. Tämä on toteutettavissa mahdollistamalla yrityksille ilmastovastuullinen kasvu.

Olemme vuosikymmenien ajan altistuneet ilmastonmuutokselle ja -kriisille sekä keskustelulle niistä, mutta konkreettiset teot sen torjumiseksi laahaavat perässä. Laadimme ja toteutamme konkreettiset suunnitelmat ja toimenpiteet päästöjen kaventamista ja kompensointia varten saavutettavasti, pitkäjänteisesti ja tehokkaasti.

Sitoudumme tehtäväämme riippumatta asiakkaamme nykytilanteesta, koosta ja resursseista. Toimimme asiakkaan lähellä, käytännössä osana organisaatiota, ja tarjoamme konkreettisia ratkaisuja ja jatkumoa täyden palvelun periaatteella.

Tiimi

202211-NGS-Henkilökuvaus-22

Antti Laakso

CEO, perustaja

Toimitusjohtajana vastaan osaltani yrityksen toiminnan kehittämisestä, uusien potentiaalisten toimintatapojen löytämisestä ja virheiden korjaamisesta.

202211-NGS-Henkilökuvaus-64

Miikka Evesti

CFO, perustaja

Talousjohtajana vastaan yrityksemme myynti- ja talousasioista. Yrittäjyys on minulle elämäntapa, ja erityinen kiinnostuksen kohteeni on kestävän kehityksen integroiminen kapitalismiin.

202211-NGS-Henkilökuvaus-14

Tiia Ilola

Consultant
ngs-jenni

Jenni Noki

Junior Consultant
Vitaliy Niemi

Vitaliy Niemi

Business development
202211-NGS-Henkilökuvaus-48

Juha Saarinen

Hallituksen puheenjohtaja

Meitä ohjaavat arvot

Saavutettavuus

Olemme kaikki jatkuvasti vuorovaikutuksessa ympäristömme kanssa. Maailma kaipaa tekijöitä, ja haluamme siksi tuoda konkreettiset toimenpiteet mahdollisimman lähelle niitä, jotka aidosti haluavat vaikuttaa tilanteeseen ja tulevaisuuteen.

Läpinäkyvyys

Emme pue toimintaamme kryptisten sanojen taakse. Me näytämme, kerromme ja koulutamme avoimesti, miten yritykset voivat edesauttaa elinvoimaista ympäristöä, jotta toimintamme vaikutus on paras mahdollinen.

Realismi

Ymmärrämme että valitsemamme ongelma on mittakaavaltaan sanoin kuvaamaton. Emme kuitenkaan jää murehtimaan asioita, vaan uskomme vankasti siihen, että niin pienillä kuin isoillakin teoilla on aidosti merkitys.

Missio

Mahdollistaja

Kaikella on vaikutus, ja haluamme olla mukana ratkaisemassa ilmastonmuutosta. Haluamme jättää jälkemme maailmaan, ja tämä on hyvä tapa tehdä se. Kutsumme muut matkalle mukaan, helpolla tavalla.

Visio

Katse tulevaisuudessa

Maailma näyttää tulevaisuudessa erilaiselta - paremmalta. Se mitä teemme tänään toimintatapojen, ajatusmaailman ja asenteiden muuttamisessa näkyy tulevaisuuden arjessamme.