Liity tiimiimme: Täysipäiväinen tai osa-aikainen Junior Consultant -paikka avoinna NGS Finland Oy:llä

Nykyisessä nopeasti muuttuvassa maailmassa ilmastovastuun merkitystä ei voi liioitella. NGS Finland Oy:ssä emme ole vain tämän muutoksen tarkkailijoita; olemme aktiivisia toimijoita, jotka edistävät kestäviä käytäntöjä ja ohjaavat yrityksiä kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Laajentaessamme toimintaamme etsimme innokasta Junior Consultantia liittymään osaavaan tiimiimme. Työ sopii opintojen oheen puolipäiväiseksi tai täysipäiväiseksi tehtäväksi.

NGS Finland Oy:n visio:

Uskomme tekemiseen. Oikean tiedon, työkalujen ja strategian avulla jokainen yritys voi osallistua keskeisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan, riippumatta tilanteesta tai resursseista. Monipuolisten palveluidemme kautta pyrimme ohjaamaan yrityksiä kohti kestäviä toimintamalleja Ilmastovastuullisuuden saralla.

Miksi NGS Finland Oy?

Kasvu & Joustavuus: Organisaatiomme on suunniteltu kehittymään tiimimme jäsenten ainutlaatuisten vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Todellinen vaikutus: Konsulttimme eivät vain laske lukuja; he edistävät muutosta yrityksissä. Jokainen projekti, johon ryhdyt, saa aikaan vaikutuksen.

Yhteistyön henki: Vaikka olemme vahvoja etätyön ja joustavuuden puolestapuhujia, arvostamme myös sitä, kun osaavat henkilöt kokoontuvat yhteen, yhteisen mielenkiinnon kohteen äärelle.

Rooli sinulle räätälöitynä: Junior Consultant -tehtävä NGS Finland Oy:ssä ei ole one size fits all -ratkaisu. Tiedämme, että jokainen tuo yritykseen ainutlaatuisen taitojen ja mielenkiinnonkohteiden joukon. Siksi olemme rakentaneet roolin niin, että voimme muokata sitä tilanteen ja hakijan mukaiseksi.

Tulevaisuus kanssamme

Matka kohti kestävää tulevaisuutta on pitkä ja haastava, mutta omistautuneella tiimillä ja selkeällä näkemyksellä polku selkenee. Jos olet valmis olemaan osa tätä matkaa ja aktiivisesti muokkaamaan ilmastovastuun tulevaisuutta, haluamme kuulla sinusta.

Soita tai lähetä viestiä, niin keskustellaan yksityiskohdista paremmin

Antti Laakso | 040 9688 447 | laakso@ngsfinland.fi