EN

NGS Finland syntyi tarpeesta ryhtyä oikeisiin ilmastotekoihin pelkkien puheiden sijaan.

Päästöjen vähentäminen ja kompensointi ovat yksinkertaisia keinoja pienentää yritysten ilmastokuormitusta. Siksi kehitimme palvelun, jonka avulla teemme päästöjen vähentämisen ja kompensoinnin mahdollisimman helpoksi.

Hyvittämällä hiilipäästöjä suomalaisen metsän avulla voimme tarjota jokaiselle yritykselle sopivan ratkaisun ilmastoystävällisyyden tavoitteluun. Yhteistyöstä hyötyvät yritys, ilmasto ja koko yhteiskunta.

Kyllästyimme tyhjiin puheisiin ja päätimme ryhtyä toimeen. Finnish the climate change!

Toimin NGS Finlandin toimitusjohtajana ja vastaan yrityksemme myynti- ja talousasioista. Yrittäjyys on minulle elämäntapa, ja erityinen kiinnostuksen kohteeni on kestävän kehityksen ja kapitalismin yhdistäminen. Vapaa-ajalla viihdyn luonnossa, kuntosalilla ja ystävien sekä hyvän ruoan parissa.

Kehitysjohtajana vastaan osaltani yrityksen toiminnan kehittämisestä, uusien potentiaalisten toimintatapojen löytämisestä ja virheiden korjaamisesta. Vapaa-ajallani innostun monenlaisista asioista, ja pyrinkin kehittämään itseäni hyvin monipuolisesti. Urheilulajeista nautin erityisesti itsepuolustuslajeista sekä punttisalilla harjoittelusta.

Työskentelen metsänomistajien edunvalvontatehtävissä sekä itsenäisenä metsätalousyrittäjänä. NGS Finlandilla toimin hankevastaavana. Vapaa-aikani kuluu muun muassa luonnossa liikkumisen, kalastuksen ja raivaussahan ulkoilutuksen merkeissä sekä erilaisten liikuntamuotojen parissa.

NGS Finlandilla vastaan pääasiassa myynnin edistämisestä ja uusien yhteistyösuhteiden rakentamisesta. Tarkoituksena on löytää kaikkia osapuolia parhaiten palvelevat ratkaisut erilaisiin tilanteisiin. Vapaa-aikani kuluu pitkälti urheiluharrastusten parissa, joista sydäntä lähellä ovat erityisesti jääkiekko ja juokseminen.