PayiQ ja NGS Finland yhdistävät voimansa ilmastotoimien puolesta

PayiQ ja NGS Finland tekevät yhteistyötä tukeakseen yrityksiä niiden hiilijalanjäljen laskemisessa ja vähentämisessä.

Monet yritykset kohtaavat haasteita, kun EU:n tulevat säädökset edellyttävät CO2-raportointia kaikista työhön liittyvistä matkoista. PayiQ ja NGS Finland voivat yhdessä tarjota yrityksille monipuolisia tapoja laskea ja raportoida työntekijöidensä työmatkoihin liittyviä CO2-päästöjä. Lisäksi tämä yhteistyö tarjoaa yrityksille arvokasta tietoa ja työkaluja päästöjen vähentämiseen ja hyvittämiseen.

PayiQ on lanseerannut palvelun, joka yhdistää työmatkaetujen hallintajärjestelmän, hiilidioksidisäästöjen ja -päästöjen mittauksen sekä kestävän sitoutumisen työkalun. PayiQ:n teknologia tunnistaa automaattisesti yli 10 erilaista liikennemuotoa ja tulosten perusteella saadaan tietoa päivittäisistä liikkumisvalinnoista sekä yhteenveto hiilijalanjäljestä. Lisäksi palvelu kannustaa vähentämään päästöjä pelillistämisen ja palkitsemisen avulla.

NGS Finlandin missio on auttaa yrityksiä lisäämään ilmastovastuutaan. Yhtiö tarjoaa työkaluja yritysten hiilijalanjäljen laskentaan, vähentämiseen ja päästöhyvitykseen sekä kattavat raportit kaikista toimista. NGS Finland tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat lisätä ilmastovastuuta konkreettisesti, läpinäkyvästi ja suomalaisesti – toimialasta tai tilanteesta riippumatta.

”PayiQ:n innovatiivinen ratkaisu parantaa merkittävästi haastavaa Scope 3 -tietojen keräysprosessia. Se tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja työntekijöiden työmatkojen ja työhön liittyvän matkustamisen päästöistä ja mahdollistaa siten yrityksille niiden hiilijalanjäljen tarkan mittaamisen ja raportoinnin. Tämä kumppanuus takaa, että yritykset eivät vain noudata EU-säädöksiä, vaan myös ottavat merkittäviä askelia vähentääkseen kokonaisympäristövaikutustaan”, sanoo NGS Finlandin toimitusjohtaja Antti Laakso.

”Työskentelemällä yhdessä voimme tarjota paikallisille yrityksille useita työkaluja päästöjen laskemiseen, vähentämiseen ja raportointiin. Asiakkaat saavat käyttöönsä menetelmät, jotka sopivat parhaiten heidän tarpeisiinsa. Synergia tuo lisäarvoa sekä molemmille yrityksille että asiakkaillemme”, kertoo PayiQ:n toimitusjohtaja Elena Lipchenko.